Cosy Sfeer
Keuken Cosy Sfeer Mat porseleinwit
50

Cosy

In dit oude gerenoveerde gebouw gaan we terug naar de bron. Droomt u van moderniteit en authenticiteit? Soberheid en elegantie? Gezelligheid en heerlijk comfort? In deze keuken gaat het minerale aspect van het kookeiland hand in hand met de zachtheid van naturel eikenhout met zichtbare knoesten. Een strakke en functionele inrichting.

Kiffa-fronten van gemelamineerde plaat in de kleuren gestructureerd helder eikenhout en mat krijt, greeploze profielen met afwerking in de kleur rvs. Werkbladen van laminaat in de kleuren gestructureerd helder eikenhout, helder terrazzo en krijt.

KeukenCosy

In dit oude gerenoveerde gebouw gaan we terug naar de bron. Droomt u van moderniteit en authenticiteit? Soberheid en elegantie? Gezelligheid en heerlijk comfort? In deze keuken gaat het minerale aspect van het kookeiland hand in hand met de zachtheid van naturel eikenhout met zichtbare knoesten. Een strakke en functionele inrichting.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 6 574 €

  • Cuisine ambiance Cosy solution prix
  • Cuisine ambiance Cosy solution prix plan

Oppervlakte 9,45 m²6 574 €

Inplanting in I

Details van de prijs

Vindt u deze keuken interessant?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Cosy Sfeer

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

"Onze favoriete blauwe keuken"

Onze favoriete blauwe keuken

Het stel wonen met hun twee kinderen in een mooi appartement in de Bourgogne. Ze wilden hun keuken volledig herinrichten. Ook wilden ze hun badkamer gezelliger maken en een dressing inrichten in de aangrenzende kamer.

Andere keukenmodellen

  • Sfeer SereneSfeer Serene L-vormig LM
  • Sfeer GrafischKeuken Sfeer Grafisch Gevernist mat grafietgrijs staal
  • Sfeer Mediterranecuisine natamelie